BLI MEDLEM

Medlemsskap gir deg fordeler som invitasjoner til utstillingsåpninger, rabatt på kjøp av kunst, og informasjon om årets utstillinger. Ønsker du å bli medlem, kontakt oss telefon eller e-post eller kom innom i galleriets åpningstider. Som medlem og støttespiller er du med å bidra til vårt arbeid, men du er også med på å videreføre driften til en av Norges eldste kunstforeninger.

Medlemskap kr.  250.-
Bedriftsmedlemskap kr 3000.-

Medlemsfordeler

• Invitasjoner til alle utstillinger og arrangementer
  • Deltagelse i det årlige julelotteriet hvor du kan vinne verk av lokale og nasjonale kunstnere
  • 10% rabatt ved kjøp av kunst
  • Stemmerett ved årsmøtet

Medlemsfordeler for bedriftsmedlemmer

• Gratis disponering av vårt galleri til et møte på dagtid per år (kontakt oss for spørsmål om ledige tider og fasiliteter)
  • Invitasjoner til alle åpninger
  • Invitasjoner til medlemsarrangementer
  • 10% avslag på kjøp av kunst fra våre utstillinger
  • logo- og/eller teksteksponering på nettsider, trykt materiale og nyhetsbrev
  • konsulentbistand i forbindelse med kunstnerisk utsmykking og kunstkjøp
  • kreative kunstverksteder for ansatte

Et bedriftsmedlemskap kommer ikke bare Larvik Kunstforening til gode. Kunst gir inspirerte ansatte og er et godt velferdstilbud på arbeidsplassen!