KRISTIN ROMBERG JAN BRÆNDE TRYGVE ENGEBRAATEN AN DOAN NGUYEN

14. JANUAR – 16. FEBRUAR  2015

Øst møter vest
Kristin Romberg viser en serie  abstrakte fargerike malerier.
– Dette er en videreføring av bilder jeg har malt i Costa Rica. Veldig naturinspirert og med mye energi. Bildene mine blir til et sted på veien. Verden er min hage. Men det er aldri et bestemt motiv som inspirerer. Jeg tenker ikke, men bare gjør. Jeg maler mer med følelsene,
Jan Brænde
er mest kjent som en dyktig grafiker, men har mer å by på.
Han  jobber innenfor et abstrakt formspråk med lyriske innslag. Men viser også figurative elementer.
Trygve Engebraaten 
behersker flere teknikker, men til denne utstillingen viser han en serie skarver.
De er grafiske, spennende og mystiske, sier han.
An Doan Nguyen har gjort seg mest bemerket med sine bilder av kraner og industri fra Østfold. Men de dropper han denne gangen. – Jeg valgte noe annet nå. Folk skal gå ut fra en utstilling lysere til sinns i januar, smiler han og byr på bilder inspirert av Claude Monet.– Jeg maler vanligvis fotorealistisk, men disse Monet – inspirerte bildene er en studie til en annen type utstilling jeg skal ha, sier han.


Facebook
Instagram
Youtube
Email