Vi har jobbet hardt for å skape sammensatte og inspirerende utstillinger som representerer et bredt spekter av kunstneriske stiler, perspektiver og temaer i 2025.
Vi gleder oss til å gi dere en rekke spennende utstillinger i året som kommer.

11. januar – 2. februar
Fredspropaganda!
Galleriåpning lørdag 11. januar kl. 12:00
Den vandrende utstillingen Fredspropaganda presenterer 40 plakater som skildrer fredsarbeid gjennom perioden 1889–2024. Plakatene, laget av kunstnere og designere på oppdrag fra politiske partier, institusjoner og organisasjoner, gir et unikt innblikk i fredsbevegelsens historie.
Utstillingen ble først åpnet i desember 2021 som en del av markeringen av 100-årsjubileet for Christian Lous Lange, som mottok Nobels fredspris i 1921 for sitt livslange engasjement for fred.
Siden da har Fredspropaganda besøkt byer og tettsteder over hele Norge, og gitt mange en ny forståelse av fredsarbeidets betydning og plakatkunstens rolle.
Utstillingen er produsert av Stavanger-avdelingen av Internasjonal Kvinneliga for Fred og Frihet.

8. februar – 2. mars
Katrine R. Lund
Kristine Øyen
Galleriåpning lørdag 8. februar kl. 12:00
Denne måneden viser vi verk fra to kunstnere som begge utforsker gjenbruk gjennom de- og rekonstruksjon av materialer. Kristine arbeider med emballasje, konvolutter, gjenstander, etiketter og skoesker, mens Katrine bruker stoffer, mønstre, bilder og ord. Ved å sette sammen materialene på nye måter skaper de unike komposisjoner og nye fortellinger.
En inspirerende utstilling med fokus på gjenbruk og kreativitet!

8. mars – 30. mars
Hildur Bjørnsdottir
Galleriåpning lørdag 8. mars kl. 12:00
Hildur Bjørnsdottir, en islandsk billedkunstner, bor og arbeider i Norge, Sverige og på Island. Hun utforsker Islands unike natur gjennom ulike medier som lerret, papir, tre, aluminium, fotografi, installasjon og objekter.
Hennes hovedtema er Islands unike natur. Gjennom for eksempel å kombinere maleriet med elementer fra naturen, får bildene gjerne et sterkt og rustikt uttrykk, som formidler fargerike sanseopplevelser.

5. april – 27. april
Sverre Bjertnæs
Galleriåpning lørdag 5. april kl. 12:00
Sverre Bjertnæs er en av Norges mest anerkjente billedkunstnere, kjent for sin ekspressive stil og allsidige bruk av teknikker. Han arbeider innen maleri, skulptur, tegning og grafikk, men grafikken har alltid vært en sentral del av hans kunstnerskap.
Bjertnæs utmerker seg med sin evne til å skape dramatiske kontraster og visuelle motsetninger. Verkene hans kjennetegnes av intense farger, kraftige linjer og symboler som inviterer til ulike tolkninger. Motivene spenner fra portretter av kjente personer til abstrakte former og landskap, og hans kunst formidler en helt unik energi og intensitet.
Gjennom en konstant utforskning og nysgjerrighet har Bjertnæs vært en sentral skikkelse på den norske kunstscenen i mange år. Hans grafikk, preget av både dybde og kraft, har gjort ham til en av Nordens mest respekterte og ettertraktede kunstnere.

5. JULI – 17. august
Flid med tråd
Galleriåpning lørdag 5. juli kl. 14:00
Kunstnere: Ove Harder Finseth, Hanne Tyholdt, Hilde Frantzen, Dorthe Herup og Brita Breen.
Larvik husflidslag feirer 125 aktive år, og i den anledning samarbeider foreningen med Larvik kunstforening om utstillingen «Flid med tråd». Vi ønsker å vise hvordan samtidskunstnere i dag benytter seg av gjenkjennbare teknikker i sine verk, men også trådens mangfold og betydning for vår skaperglede.
Tråden har et univers av teknikker og uttrykksformer som har fulgt kulturen gjennom alle tider. I utstillingsperioden vil Husflidslagets medlemmer vise aktuelle teknikker som spinning, veving, knipling, brodering, perlebroderier og bokbinding.

6. september – 5. oktober
Kenneth Blom
Galleriåpning lørdag 6. september kl. 12:00
Kenneth Blom regnes som en av Norges fremste samtidskunstnere. Han er utdannet ved Einar Granum Kunstskole og Kunstakademiet i både Oslo og Düsseldorf. Gjennombruddet kom da han som første samtidskunstner fikk en separatutstilling hos Sotheby’s, et av verdens mest anerkjente auksjonshus. Utstillingen åpnet nye dører, og siden har Blom stilt ut jevnlig i Europa, USA og Asia.
I kunsten sin beveger Blom seg mellom det figurative og det abstrakte. Bildene skildrer ofte en stille uro, med mennesker som befinner seg alene eller på avstand, fanget i rom fulle av stillhet og melankoli.

11. oktober – 2. november
Anne Hay og Hans Gunnar Aslaksen
Galleriåpning lørdag 11. oktober kl. 12:00
Anne Hay er skulptør og kunsthåndverker bosatt på Tjøme utenfor Tønsberg. Hun arbeider hovedsakelig med skulptur, men også med brukskunst. I 2007 skrev hun masteroppgaven «Der kunst og forskning møtes», og deltok bl.a. på tokt med Havforskningsinstituttet i Nordsjøen. Etter dette har hun stadig vendt tilbake til livet i havet, men også på landjorda. Hun skaper forunderlige skulpturer i ulike leiretyper som av og tilsettes organisk materiale som fjær, hår osv. «Undersiden av en fisk, en ryggvirvel, en åpning, skinn eller lav som minner om menneskehud osv. kan berøre henne sterkt. Hun eksperimenterer med å lage nye «arter» ved bl.a. å kombinere elementer fra ulike verdener.»
Hans Gunnar Aslaksen er designer og landskapsfotograf med base i Larvik. Med sin bakgrunn innen design har han et skarpt blikk for komposisjon, form og visuell balanse. Han utforsker abstrakte uttrykk og søker å fange de ofte oversette detaljene i landskapet. Motivene hentes både fra nærområdene i Sør-Norge og fra reiser, blant annet på Island. Aslaksen har mottatt internasjonal anerkjennelse for sitt arbeid, og har blitt premiert i flere prestisjetunge fotokonkurranser.

8. november – 7. desember
Stian Borgen og Trygve Engebraaten
Galleriåpning lørdag 8. november kl. 12:00
Stian Borgen, er født i Tønsberg, men bor og arbeider i dag i Fredrikstad. Menneskene han ser og sanser i byrommene er ofte utgangspunktet for hans malerier Ansikter, gester og kroppsspråk – fragmenter av liv i bevegelse blir integrert i minnet og omtolket gjennom maling. Disse flyktige inntrykkene fungerer som følelsesmessige rester han bærer med seg inn i verket.
Borgen ble i 2023 fremhevet av kunstkritiker Tommy Olsson i kunstmagasinet Subjekt som en av fem norske samtidskunstnere det er verdt å samle på. Olsson beskrev sitt kunstneriske uttrykk som «en kraft av naturen» og sammenlignet arbeidet hans med den uttrykksfulle energien i New Yorks graffitiscene fra 1980-tallet. Borgens fragmenterte visuelle språk og energiske teknikk hadde Olsson allerede i 2018 bemerket i Klassekampen.
Trygve Engebraaten, er født i Skottland i 1946 og har bakgrunn fra Statens Håndverks- og kunstindustriskole (nå Kunsthøyskolen i Oslo.) Han vokste opp i Bærum utenfor Oslo etter flere års opphold i både Frankrike, Skottland og Italia. Etter endt utdannelse har Trygve hatt en lang yrkesaktiv tilværelse som formgiver, designer, både som utøver og leder. For dette arbeidet har han mottatt en rekke priser og utmerkelser. Han har hatt flere utenlandsopphold i studio- og kunstresorts i Europa. Siden 2014 har han hovedsakelig arbeidet med kunst i form av maleri og grafikk. Trygve har sitt atelier på Hasle Gård på Nesodden.
Programmet for høsten 2025 kommer fortløpende.